De Landelijke Scoutiviteit 2018

Wil jij je ontwikkelen, kamperen met scouts vanuit het hele land en heb je zin in een gezellig weekend? Dan is de Landelijke Scoutiviteit wat voor jou!


Of je nu bestuurslid, leidinggevende, Roverscout of landelijk vrijwilliger bent. Wij bieden een uitgebreid en uitdagend trainingsprogramma. Naast trainingen bieden we ook programma dat geheel in het teken staat van ontspanning.


En, er is goed nieuws! De voorbereidingen voor de Landelijke Scoutiviteit 2018 zijn begonnen!

Ter aankleding van de Landelijke Scoutiviteit zoeken wij foto's waar duidelijk op te zien is dat scouts samenwerken/activiteiten ondernemen met niet-scouts. Denk hierbij aan een opkomst met lotus-patienten, een ontmoeting met een BN'er, een bezoekje aan een verpleeghuis, enz, enz.
De foto moet minimaal 1MB groot zijn.
Kiezen wij jouw foto? Dan wordt deze gedrukt op een doek en opgehangen tijdens de Landelijke Scoutiviteit. Om je te bedanken voor je inzet kun je jouw fotodoek direct na de sluiting van de Landelijke Scoutiviteit ophalen bij de infotent op het terrein.

Wil je meer informatie of wil jij kans maken op je eigen fotodoek? Stuur dan email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze actie loopt t/m 10 augustus 2016

Inschrijven

Schrijf je nu in!


Inschrijven

Wat moet je weten...

Data? Vrijdag 14 september t/m zondag 16 september 2018

Locatie? Scouting Kampeerterrein St. Walrick in Overasselt

Voor wie? Alle vrijwilligers binnen scouting

Wat? Een weekend vol interessante trainingen, maar ook veel gezelligheid en entertainment

Prijs? €67,50 voor een weekenddeelnemer (excl. vroegboekkorting)