Wil jij jouw foto terug zien op de Landelijke Scoutiviteit?

Ter aankleding van de Landelijke Scoutiviteit zoeken wij foto's waar duidelijk op te zien is dat scouts samenwerken/activiteiten ondernemen met niet-scouts. Denk hierbij aan een opkomst met lotus-patienten, een ontmoeting met een BN'er, een bezoekje aan een verpleeghuis, enz, enz.
De foto moet minimaal 1MB groot zijn.
Kiezen wij jouw foto? Dan wordt deze gedrukt op een doek en opgehangen tijdens de Landelijke Scoutiviteit. Om je te bedanken voor je inzet kun je jouw fotodoek direct na de sluiting van de Landelijke Scoutiviteit ophalen bij de infotent op het terrein.

Wil je meer informatie of wil jij kans maken op je eigen fotodoek? Stuur dan email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze actie loopt t/m 10 augustus 2016

Wijziging Training Gekwalificeerde Praktijkcoach.

Training 1 Gekwalificeerde Praktijkcoach is gewijzigd in Coachen en begeleiden voor Praktijkcoaches en Praktijkbegeleiders.

De training is vanaf heden toegankelijk voor alle praktijkcoaches en praktijkbegeleiders met of zonder kwalificatie. In deze training staan verschillende coachmethodieken centraal en zul je verschillende soorten begeleidingsgesprekken gaan voeren met je medecursisten. Daarnaast biedt deze tweedaagse training jou de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen. Vind ook een antwoord op jouw coach- en begeleidingsvragen en schrijf je nu in via SOL.

Vroege-vogel-actie loopt ten einde

Inmiddels is het al weer maart, de zon schijnt en de bloemetjes komen op. Dit betekend ook dat de laatste maand is in gegaan waarop je nog met vroege-vogel-korting naar de Landelijke Scoutiviteit kunt. De vroege-vogel-actie loopt nog t/m 31 maart. Dus bestel je tickets snel via de site.

Welke training volg jij op de Landelijke Scoutiviteit 2016?

Weet jij al wat je gaat doen tijdens de Landelijke Scoutiviteit? Neem snel een kijkje in ons trainingsaanbod. Met een keuze uit meer dan 30 dagtrainingen zit er ook iets voor jou bij. Ben je nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel want vol=vol.

De inschrijving is open!

Schrijf je in voor de Landelijke Scoutiviteit. Dit all-inclusive evenement kost slechts €65,- voor een heel weekend. Als je je nu hier inschrijft ontvang je ook nog eens €5,- korting.

Schrijf je nu in!